”Good enough” är ingenting för oss. Vi vill mer. Vi vill överraska dig och dina förväntningar. Att du blir supernöjd är det bästa vi vet.

Vad vill du förmedla i din bok, film eller på din hemsida? Vi hjälper dig tolka det i färg, form, foto och film så att du når ut med ditt budskap.

Vi tar helhetsgreppet på ditt uppdrag och det är enkelt att jobba med oss. Vi pratar så du begriper och svänger oss inte med krångliga facktermer. Du får en person som lotsar dig genom hela produktionen fram till färdig trycksak, film eller hemsida. Gäller det film eller foto är det oftast Bobos bord, handlar det om trycksaker eller webb tar Mette hand om dig.

Seriös, noggrann och effektiv är grunden i allt vårt arbete. Och så kanske lite humor – det måste ju vara kul att jobba!

Vi jobbar ofta tillsammans i våra uppdrag. Ibland kopplar vi även till oss annan expertis, det kan till exempel vara en skribent, musiker eller speaker.

Vi gillar människor och vi gillar djur och natur. Att värna miljön är viktigt för oss. Hemma i vardagen väljer vi ekologisk och närproducerad mat. I företaget använder miljöcertifierat tryckeri och blir extra glada för uppdrag som har med miljöengagemang att göra!

lindblad_studio_bobo_lindblad

Bobo är fotograf, filmare och jobbar ibland som illustratör. Att fånga personligheten, känslan och energin – det som gör att bilden lever – det är Bobos melodi.

lindblad_studio_mette_lindblad

 

 


Mette
är biolog med magisterexamen i naturvård och ekologi som ”sadlat om” och utbildat sig till grafisk designer på Berghs School of Communication. Mette formger trycksaker, hemsidor, klipper film, skriver manus och är redaktör när kunden så önskar.

Kunder tycker

“Allting är möjligt för Lindblad Studio. Bobo och Mette är superproffs ut i fingerspetsarna som anstränger sig till det yttersta för att filmen, broschyren, fotot eller boken inte bara ska bli bra utan fantastiskt bra. Det där som gör att jag som kund är helt trygg, nöjd och lycklig.”
Marie Sälmark
journalist och mediarådgivare, fd generalsekreterare för Sveriges Konsumenter

“På Lindblad Studio råder kreativitet och ordning & reda. Mette och Bobo har precis det jag efterfrågar: uppdaterade i moderna medier, förmåga att sätta sig in i olika målgrupper, mycket textkunniga och så har de en skön blandning av vilda ideér och sinne för noggrannhet.”
Maria Jernsdotter Björklund
författare till boken “Hej mage – för dig som vill må bättre i magen”

“Det är lätt att arbeta med Mette och Bobo. De kan verkligen lyssna in vilket budskap man vill förmedla och kommer med väldigt bra förslag. Det resulterar alltid i fina bilder och en snygg layout som är mitt i prick.”
Ola Wiktorson
Förbundschef Samordningsförbundet RAR

“Mette och Bobo är ovanligt kompletta. Tillsammans täcker de hela det spektrum som behövs för att producera en högklassig bok: konstruktivt kritisk textgranskning, idé och genomförande av illustrationer, lyhörd formgivning och mer därtill. Mycket humor, inspiration och arbetsglädje får man på köpet.”
Ragnar Boman
Styrelseordförande och förläggare, bokförlaget Publicera & Kurera AB

“Jag vände mig till Mette & Bobo på rekommendation från andra egenföretagare som jag känner och har förtroende för i Trosa. Hos Mette har jag funnit en lyhörd diskussionspartner som har vaskat fram bra idéer ur mina tankar om vad jag vill presentera på min hemsida, där Bobos bilder har kompletterat mina tankar om ett genomgående sko-tema på ett helt suveränt sätt. När jag väl lanserade min nya hemsida så var det många som spontant kommenterade att de tycker att den var snygg och har humor. Ett stort TACK till er båda för det!”
Lena Berg
Antiloop Coaching

“Som projektledare i en intresseorganisation med människor som har neuropsykiatriska funktionsvarianter har jag haft samarbete med Mette och Bobo kring foto och formgivning av en bok, Utanför vanligheten. De har båda ett ödmjukt sätt att ta sig an arbetsuppgifterna där det har varit lätt att ha kontakt och diskutera fram olika lösningar. Kontakten med människor med diagnos har fungerat mycket bra. Boken som Mette formgivit och Bobo tagit fotografier till, är mycket vacker. Formatet är trevligt, fotografierna ger liv åt personerna och formgivningen gör det lätt att läsa texten. Boken kommer att leva långt efter att den producerades, säljs fortfarande och har fått stor uppmärksamhet i media under åren 2010 – 2012 då projektet varade. Jag kan varmt rekommendera Mette och Bobo.
Anne Sjöberg
Projektledare Attention KFV-regionen och Handikappförbunden

“Vi har anlitat Lindblad Studio AB för fotografering och filmning och resultaten har varit mycket bra. Mette och Jan är lätta att samarbeta med, de är flexibla och snabba med leveransen.”
Kommunikationsavdelningen på Studsvik